Saturday, April 21, 2007

Alla vinnare i SMVM (Skägg och Mustasch VärldsMästerskapen)

14 april. Ikväll har jag sett på indisk tv. Bland annat en musikvideo på kanalen Punjabi där scenografin var 80-tals schlagerfestival och alla såg ut som de kom från 80-talet. Körsångerskorna dansade till och med åttiotalistiskt och tjejen i mitten såg precis ut som Babys storasyster i Dirty Dancing när hon uppträder. Och den manlige solisten såg ut som Albert Einstein i ansiktet med en mer plastig mustasch och i övrigt såg han ut som Richard Herrey.
Sedan slog jag över till Chandana där det visades gammal svartvit hindifilm. Fantastiskt! Männens karaktärer var redan då stora bäbisar, med skillnaden att de manliga karaktärerna var skruvat roliga. De såg jättekomiska ut, avsiktligt, och hade oerhört fantasifulla skägg och mustaschkreationer i roliga och ovanliga former. Bagaren hade enormt stora löständer vilket såg väldigt trevligt ut. En jättekanin i vitt.

Imorgon bitti kommer I och hennes pojkvän. Ska bli roligt att jobba imorgon och sedan att åka in till Varanasi på kvällen och bo på det där supermysiga hotellet precis vid Ganges!
Annars var kontrasten störst denna veckan då jag efter en svettig 40-gradersdag utan AC jobbat mig skitig och sedan på kvällen åkte med cheferna till femstjärnigt hotell och åt middag med några väldigt trevliga japanska kunder.

No comments: