Wednesday, May 2, 2007

Söt indisk glasögonorm och söt indisk chutney.

1 maj. Idag såg jag en så söt flicka utanför en affär. Hon hade stora glasögon och var helt bedårande. Jag funderade länge om jag skulle gå fram till henne och fråga om jag fick ta ett kort på henne, och det fick jag fastän hon blev förlägen och inte visste hur hon skulle bete sig.

I lördags frågade jag kocken om han kunde göra hemlagad chutney till mig nån dag och idag hade han lagat tre olika sorter till mig! Chutney tikka med mycket vitlök, och så tomat chutney som var söt och så en mangochutney som var söt men också mycket kryddigare än den jag brukar köpa i Sverige. Och så var tv:n lagad och lamporna i vardagsrummet och ac:n funkade med så det var mysigt att se lite indiska program medan jag slevade i mig massa chutney till maten. Sedan hade Tossige Tosse köpt en liten söt rosa Hello Kitty matlåda till mig som jag kan ha frukt i med till jobbet.

Jag är lite besviken för det är val här nu och igår var tydligen en väldigt känd bollywoodstjärna på besök i chefernas hem och jag missade honom. Han är en indisk Arnold Swartzenegger kan man säga för han är tydligen politiker nu. Man berättade för mig igår att särskilt i södra Indien finns många filmstjärnor goes politiker. Men fan jag hade hoppats på att få idolfoto och autograf!

No comments: